Categorie

Zodra wij het geretourneerde product hebben ontvangen en goedgekeurd, zullen wij het bedrag zo snel mogelijk terugstorten op de rekening waarmee de betaling is verricht. Dit zal binnen 14 dagen na ontvangst gebeuren.

Natuurlijk is het mogelijk om je bestelling te wijzigen of te annuleren bij Grnfix, zolang deze nog niet is verzonden. Je kunt ons hiervoor bereiken via klantenservice@grnfix.com of telefonisch via contact. Heb je al een track & trace-code ontvangen of is je bestelling al onderweg? Dan kunnen wij deze helaas niet meer tegenhouden.
Als je wilt annuleren, kun je het pakket bij bezorging weigeren aan de deur. Het pakket wordt dan automatisch naar ons teruggestuurd. Vergeet niet om ons hiervan op de hoogte te stellen, zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken. Het wijzigen of annuleren van je bestelling is bij Grnfix kosteloos, zolang dit op tijd gebeurt. Gebeurt dit niet op tijd dan zullen de kosten voor uw rekening zijn.

De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening, tenzij het gaat om een defect of verkeerd geleverd product. In dat geval zullen wij de kosten vergoeden en zorgen voor een passende oplossing.

Gratis verzending is tegenwoordig niet meer zo vanzelfsprekend en daarom hebben wij ervoor gekozen om de verzendkosten door te berekenen.
Wij vinden het echter wel belangrijk om de kosten voor onze klanten zo laag mogelijk te houden. Daarom brengen wij alleen de werkelijke verzendkosten in rekening en geen extra toeslagen.

Om een product te retourneren dien je eerst het retourformulier in te vullen. Scroll naar retourformulier onderaan deze pagina.

Bij Grnfix nemen we klachten serieus en we willen graag een passende oplossing bieden. Om je klacht zo goed mogelijk te kunnen behandelen, vragen we je om contact met ons op te nemen via Contact of door een e-mail te sturen naar klantenservice@grnfix.com en vermeld hierbij jouw op of aanmerking.
Ons team zal je klacht zorgvuldig onderzoeken en streven naar een snelle afhandeling. Alvast bedankt voor het delen van je klacht en we kijken ernaar uit om het probleem op te lossen.

Mocht je het niet eens zijn met de oplossing of komen we er onverhoopt samen niet uit? Dan kun je de klacht altijd voorleggen via het Europees ODR Platform.

Het is altijd belangrijk om de gebruiksaanwijzing op het product zorgvuldig te lezen voordat je het gaat gebruiken. Grnfix is niet aansprakelijk voor schade of letsel als gevolg van onjuist gebruik van het product buiten de bedoelde toepassing. Grnfix vervangt alleen producten wanneer deze niet voldoen aan de vermelde specificaties. Het is niet mogelijk voor Grnfix om controle uit te voeren op de gebruiksomstandigheden, daarom is de gebruiker zelf verantwoordelijk voor de resultaten en eventuele schade. Houd alle producten buiten het bereik van kinderen, slik ze niet in, was je handen na gebruik en raadpleeg een arts in geval van een ongeval.

Bij Grnfix bieden we een garantie van minimaal 1 jaar op alle producten die je bij ons koopt, naast de wettelijke garantie. De wettelijke garantie houdt in dat een product moet voldoen aan wat de consument er redelijkerwijs van mag verwachten.
Sommige producten hebben ook een fabrieksgarantie. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie. Onze garantie dekt alleen fabricagefouten. De garantie is ongeldig als het defect (op welke wijze dan ook) is veroorzaakt door verkeerd gebruik, verwaarlozing, vervalsing of onjuiste afstellingen. De garantie is ook ongeldig wanneer onbevoegde personen wijzigingen of reparaties uitvoeren.

Ik hoop dat dit antwoord aan je verwachtingen voldoet. Mocht je nog verdere vragen hebben, staan we graag voor je klaar.

Binnen een periode van 30 dagen heb je het recht om de overeenkomst zonder opgave van redenen te herroepen. Deze termijn gaat in op de dag nadat jij of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, fysiek in het bezit komt van het product. Om gebruik te maken van het herroepingsrecht dien je ons op de hoogte te stellen van jouw beslissing om de overeenkomst te herroepen middels een duidelijke verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post of e-mail). Hoewel je gebruik kunt maken van het modelformulier voor herroeping, ben je hiertoe niet verplicht. Het is voldoende om de mededeling betreffende jouw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping: Indien je de overeenkomst herroept, zullen wij alle betalingen die je tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten als gevolg van jouw keuze voor een andere leveringswijze dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering), onverwijld en in ieder geval binnen 14 dagen na ontvangst van de herroepingsmededeling aan je terugbetalen. Indien je slechts een deel van je bestelling retourneert, zullen de leveringskosten niet worden vergoed. De terugbetaling zal plaatsvinden met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd. Er zullen geen kosten in rekening worden gebracht voor de terugbetaling.

Wij mogen wachten met terugbetaling totdat wij de goederen hebben ontvangen, of totdat je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggestuurd, afhankelijk van welk tijdstip eerst valt. Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je ons op de hoogte hebt gesteld van jouw beslissing om de overeenkomst te herroepen, aan ons terug te sturen of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

Gratis retourneren: Indien je ons op de hoogte hebt gesteld van jouw voornemen om een of meerdere artikelen te retourneren, bieden wij de mogelijkheid om kosteloos te retourneren. Wij zullen je een verzendlabel toesturen voor gratis retourzending. Uiteraard heb je ook de mogelijkheid om de producten via een andere vervoerder of op eigen initiatief te retourneren, in dat geval zijn de kosten voor eigen rekening.

Bekijk contact/retouradres:

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, kenmerken en werking van de goederen vast te stellen.

Wij hechten veel waarde aan jouw tevredenheid en streven ernaar om het retourproces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Mocht je nog vragen hebben over het retourneren van producten of hulp nodig hebben bij het invullen van het retourformulier, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons vriendelijke klantenserviceteam staat klaar om je te assisteren.

Let op: Voor een vlotte afhandeling van de retourzending is het belangrijk dat je de producten zorgvuldig inpakt en samen met het ingevulde retourformulier terugstuurt naar het opgegeven retouradres. Zorg ervoor dat het pakket voldoende is gefrankeerd en bewaar het verzendbewijs goed totdat de retourzending is verwerkt.

Wij streven ernaar om binnen 5 werkdagen na ontvangst van de retourzending de terugbetaling te verwerken. Het bedrag wordt teruggestort op dezelfde wijze als waarmee je de oorspronkelijke betaling hebt gedaan, tenzij anders overeengekomen. Mocht je na 5 werkdagen nog geen terugbetaling hebben ontvangen of vragen hebben over de afhandeling, neem dan contact met ons op. We staan altijd klaar om je verder te helpen.

Wij danken je voor het vertrouwen in Grnfix en streven ernaar om je te voorzien van hoogwaardige producten en uitstekende service. Mocht er onverhoopt iets niet naar wens zijn, laat het ons dan weten. We nemen jouw feedback serieus en streven ernaar om eventuele problemen naar tevredenheid op te lossen.

Retourformulier

    Retourformulier

    Upload jouw productfoto's hier: