Welkom Vakman & HOVENIERS

Grnfix – Jouw partner voor gezonde bodems en prachtige tuinen.

Als hovenier stuit u vaak op uitdagingen die invloed hebben op de gezondheid en groei van planten, evenals de algemene kwaliteit van de bodem. Grnfix begrijpt deze problemen en biedt oplossingen, producten en kennis om u te ondersteunen bij het optimaliseren van het bodemleven en het realiseren van succesvolle tuinen.

Geschiedenis

Onze agrarische roots

Grnfix heeft zijn oorsprong in de landbouwsector, waar we gedurende meer dan 25 jaar waardevolle ervaring hebben opgedaan. Wij werken met trots aan het optimaliseren van bodems en het bevorderen van gezonde gewassen.

Deze kennis en expertise hebben we nu omarmd om ook hoveniers te ondersteunen bij het creëren van prachtige tuinen.

Over ons

Waar we nu staan

Hoveniersgericht

Grnfix heeft de transitie gemaakt om een toonaangevende partner te worden voor hoveniers. We zijn niet zomaar een leverancier van producten; we bieden een totaaloplossing.

Terra Hovenier

Voor alles een oplossing

Met onze diepgaande kennis van bodemkwaliteit, plantengroei en tuinbeheer, staan we klaar om hoveniers te helpen bij het overwinnen van uitdagingen en het bereiken van optimale resultaten.

Shop
Aanbieding!
 36,50 105,00

Slakken Fix is een betrouwbare en duurzame manier om uw planten te beschermen tegen slakken. Gemaakt van natuurlijke plantextracten, is het veilig voor mens, dier en milieu.

  • Effectieve, natuurlijke slakkenbestrijding.
  • Veilig voor mens, dier en milieu.
  • Duurzame oplossing.
  • Makkelijk in gebruik.

Aanbieding!
 39,50 115,00

Versterk je planten, houd plagen op afstand! PlantBoost, een innovatief concentraat van natuurlijke plantextracten, versterkt je planten van binnenuit en maakt ze minder aantrekkelijk voor diverse plagen. Preventief tegen: Trips, mijten, wantsen, uien- bonen- en wortelvlieg, ritnaalden, engerlingen, koperworm, aaltjes, coloradokever, luizen, spint, rouwvliegjes, cicaden en wantsen.

 55,00 140,00

De ultieme voeding voor jouw planten! Geef je planten de voeding die ze nodig hebben om te gedijen met PlantGrow, het innovatieve voedingssupplement dat een complete reeks essentiële voedingsstoffen en spoorelementen bevat. PlantGrow stimuleert de groei en bloei van je planten, verhoogt hun weerbaarheid tegen ziekten en plagen en beschermt ze tegen insecten met natuurlijke plantenextracten.

 47,50

Kweek prachtige tomaten, pepers, paprika's en andere groenten binnenshuis met de Grnfix Can420x. Deze unieke set bevat onze drie krachtige bodemverbeteraars die samen zorgen voor optimale groei en bloei van uw planten. Deze kit is voldoende voor een trek van ca. 5 planten met een potgrootte van 18-25 liter of een oppervlakte van 1m². Maak je Can420x Soil Box compleet met onze plantversterkers en pak extra korting op de totaalprijs.

 27,50

Kamerplant Bodem Fix is organisch en dé oplossing voor kamer/balkon planten. Deze unieke formule, rijk aan micro-organismen, schimmels, bacteriën en mineralen, herstelt en optimaliseert de bodem.

Van € 609,96 voor € 548,96

Dit pakket is ideaal voor grootschalige toepassingen, zoals gemeentelijke terreinen of landbouwgrond tot 200 vierkante meter. Het bevat onze drie essentiële producten om uw bodem gezond en vruchtbaar te maken. Bodembalans, Bodemboost en Bodembehoud zijn de sleutel tot een weelderige en welvarende tuin.

Van € 369,97 voor € 332,97

Dit pakket is ideaal voor grotere tuinen of stukken land tot 100 vierkante meter. Het bevat onze drie essentiële producten om uw bodem gezond en vruchtbaar te maken. Geniet van optimale groei en een overvloed aan planten in uw tuin dankzij Bodembalans, Bodemboost en Bodembehoud.

Van € 254,97 voor € 229,47

Dit pakket is ideaal voor middelgrote tuinen tot 50 vierkante meter. Het bevat onze drie essentiële producten om uw bodem gezond en vruchtbaar te maken. Ervaar de magie van een weelderige tuin met Bodembalans, Bodemboost en Bodembehoud.

Collectief denken & Doen

Word onderdeel van de community

Sluit u aan bij onze groeiende community van hoveniers en tuinliefhebbers op onze Terra Hovenier Discord-server. Hier kunt u in contact komen met gelijkgestemden, ervaringen delen, vragen stellen en samenwerken aan het bereiken van prachtige resultaten. We verwelkomen iedereen die passie heeft voor tuinieren en het verlangen om bij te dragen aan een groenere wereld.

Join Terra Hovenier Discord

Het is eenvoudig om deel uit te maken van Terra Hovenier en bij te dragen aan onze duurzame gemeenschap.

Wees een actieve deelnemer in Terra Hovenier en maak gebruik van de mogelijkheden om jouw stem te laten gelden, anderen te inspireren en samen te werken aan een duurzame toekomst.

Onze visie

Naar een bloeiende toekomst

Onze visie bij Grnfix is om een levendige en bloeiende community te creëren van gepassioneerde hoveniers en tuinliefhebbers. We willen een plek bieden waar kennis wordt gedeeld, ideeën worden uitgewisseld en waar we gezamenlijk werken aan duurzame tuinen. We streven ernaar om onze webshop, Discord-server en andere platforms te gebruiken om een hechte gemeenschap te vormen die elkaar inspireert en ondersteunt.

Meer info

Wij hebben geen drempel

Neem contact met ons op

Heeft u vragen, suggesties of wilt u meer informatie over onze producten en diensten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Ons toegewijde team staat klaar om u persoonlijk te helpen en te begeleiden op uw reis naar een levendige tuin en duurzame bodems.

Contact