Categorie

Nee, wij bieden geen mogelijkheid om achteraf te betalen. Wij werken volgens het principe ‘boter bij de vis’: je dient het volledige bedrag vooraf te betalen voordat wij je bestelling verzenden. Dit is goed voor jou én voor ons, omdat wij op deze manier zekerheid hebben dat de betaling is voldaan voordat wij de bestelling versturen.

Ook voor zakelijke transacties hanteren wij deze gouden regel, bij nieuwe klanten!

Wij bieden een aantal betaalmogelijkheden aan, zodat je zelf kunt kiezen welke betaalmethode het beste bij jou past. Hieronder vind je een overzicht van de betaalmogelijkheden die wij aanbieden:

  1. iDeal: betaal veilig en gemakkelijk via je eigen bankrekening.

  2. SEPA (Overboeking): betaal veilig en snel via je eigen bankrekening (Belgische klanten).

  3. PayPal: betaal via je eigen PayPal-account.

Wij zorgen ervoor dat al onze betaalmogelijkheden veilig en betrouwbaar zijn, zodat je met een gerust hart kunt betalen.

Bij Grnfix vinden we veiligheid erg belangrijk en daarom zorgen we ervoor dat je veilig kunt betalen via onze webshop. Wij maken gebruik van de nieuwste technologieën om jouw persoonlijke gegevens en betaalgegevens te beschermen. Alle betalingen vinden plaats via een beveiligde verbinding, zodat je gegevens veilig zijn en niet in verkeerde handen kunnen vallen.

Daarnaast werken we samen met gerenommeerde betaalproviders, zoals iDeal, PayPal en Sepa (Overboeking), die ook de hoogste standaarden hanteren op het gebied van beveiliging.

Kortom, je kunt met een gerust hart bij ons online betalen.